+32 475 55 00 73 patrick.wendelen@iscn.eu

Contactgegevens

Patrick Wendelen

+32 475 55 00 73

patrick.wendelen@iscn.eu

Magdalenastraat 16
2550 Kontich
België

Het ‘Interactive Supply Chain Network’ (ISCN) staat voor een vernieuwend interactief congresconcept dat de actoren van de supply chain verbindt en dat als fundamentele doelstelling heeft om te reflecteren en antwoorden te formuleren op de belangrijke huidige en toekomstige thema’s uit de logistiek en supply chain management.

ISCN is een initatief van Patrick Wendelen en Alex Van Breedam.

Patrick Wendelen

Patrick Wendelen

Ki’ Communications

Patrick Wendelen organiseert al meer dan 18 jaar hoogkwalitatieve BtB- netwerking events met Ki’ Communications.

Ki’ communications biedt in de eerste plaats eigen creaties (congressen, seminars, internationale business incentives) in voornamelijk Facility & Real Estate Management en Supply Chain.. Ki’ communications werkt ook event concepten uit voor bedrijven.

Ki’ communications heeft ook een grondige kennis van de Golfstaten (Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman) waar het aan business development doet voor Belgische KMO’s en gespecialiseerde trips (Facility Management, Real Estate Managemen, Supply Chain) organiseert. In de regio hebben we een zeer goede relatie met de attachés van FIT en de Belgische ambassades.

Alex Van Breedam

Alex Van Breedam

TRI-VIZOR

Alex Van Breedam combineert als logistiek futurist het ondernemerschap met de functie van deeltijds academicus en beweegt zich al een hele carrière in de logistieke sector. In 2003 startte en leidde hij het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) gedurende 5 jaar. In 2008 richtte hij TRI-VIZOR op, de eerste orkestrator in de logistiek, een nieuwe, disruptieve actor in de logistiek. Hij is ook deeltijds verbonden aan de Antwerp Management School en de KU Leuven.

LinkedIn
www
Twitter